Skip to main content

ELS PROJECTES

A principis d’aquesta setmana després dels exàmens trimestrals, tots els estudiants d’ESO han començat a treballar en projectes sobre diferents temes.  El tema de 1r d’ESO és les migracions i el seu títol és «viatge a la terra promesa»;  a 2n d’ESO es treballen els hàbits saludables sota el títol té «Healthy Avatars»; a 3r d’ESO es fa un projecte sobre l’energia amb el títol «I la Llum va aparèixer» i finalment a 4t d’ESO s’ha iniciat un taller de comunicació. A partir d’ara, al final de cada trimestre es treballarà un projecte.

 

Ivan Nesterov (3r d’ESO)

FESTIVALS DE NADAL A L’EDUCACIÓ INFANTIL

Com cada any, els nens d’infantil han estat entrenant i practicant durant moltes setmanes per fer la millor actuació durant aquesta setmana. Al festival han cantat i interpretat tres cançons precioses en els tres idiomes que aprenen a l’escola (català, anglès i castellà).  Per acabar, avui tots els nens han anat a teatre per veure l’obra «Els músics de Bremen».

 

Artin Naghari

 

LES DECORACIONS DE NADAL

El dimarts, els alumnes de 3r d’ESO hem decorat el vestíbul del seu pavelló. Per això hem penjat flocs de neu a la paret principal i un rètol que ens desitja a tots Bon Nadal, també hem recreat una xemeneia amb espelmes i a la banda dels regals hem posat el tió de Nadal, que és una tradició molt catalana. A més hi ha un arbre de Nadal amb els desitjos per al proper curs que hi han penjat els alumnes de quart d’ESO.

Iulia Shelkovnikova

 

CHRISTMAS CAROL

 

Anualment, cada curs d’ESO participa en un concurs de nadales en anglès, per això cada classe prepara una coreografia única per a cançons clàssiques nadalenques. Aquest any,  però el departament d’anglès ha aportat una novetat a la competició i és que calia que totes les cançons de les classes tinguessin un toc exòtic; per exemple, 3r d’ESOA té un element  indi, 3r d’ESO B té un estil hawaià, etc.

 

Storm Chambers

 

 

RECOLLIDA DE JOGUINES

 

Enguany, en col•legi SIL, els alumnes de 3r d’ESO fan una recollida de joguines per portar-les a la parròquia d’Horta Les joguines s’han recollit seleccionant-les per grups de les edats següenst: de 0 a 3 anys, de 3 a 6 anys, de 6 a 10 anys  i de 10 a 14 anys.

 

Stas Melnyk

Esta web utiliza cookies. Puedes ver aquí la Política de Cookies. Si continuas navegando estás aceptándola.    Ver
Privacidad