Skip to main content

Notícies de setembre

By 4 October, 2019November 6th, 2019School, Secondary

Novetats 2019-20

Cada nou curs a l’escola Sil hi ha canvis i novetats, enguany s’ha incorporat un professor nou a secundària que impartirà l’assignatura d’Història i Geografia que es diu Jan Bulbena i una nova mestra a educació infantil que es diu Cristina Martínez.

Stanislav Melnyk 

 

Després d’un llarg i agradable estiu, els estudiants han tornat a l’escola que els ha ajudat a refrescar la seva actitud escolar. L’estructura i funcionament da l’escola són els mateixos, però hi ha hagut canvis importants en els horaris: l’educació infantil i l’educació primària comencen a les nou, però l’educació secundària comença a dos quarts de nou. Aquest canvi s’ha fet perquè tots acabin l’escola a les cinc de la tarda.

Artin Naghari

 

 

Després de dures hores de treball dur, els estudiants  necessiten una bona pausa i el pati arriba al rescat.

Durant el primer pati , que dura mitja hora ,els estudiants poden comprar alguna cosa per menjar a la cafeteria, hi ha llocs on seure amb els amics per parlar d’alguna cosa i també hi tenim  un futbolí. Per a aquells que volen alguna cosa més activa per tal de moure el cos i la sang per aconseguir una bona funció cerebral ,tenim espais per jugar a futbol, voleibol i bàsquet.

Ivan Nesterov

 

La Mercè és la festa oficial de Barcelona organitzada per l’ajuntament de la ciutat. Se celebra el 24 de setembre però comencen uns dies abans. La Verge és la patrona de la ciutat de Barcleona.

Storm Chambers

El bon menjar en el col·legi SIL

El menjador és agradable i net. I tot i que està situat a sota de totes les classes. Hi ha grans finestres plenes de llum. A la paret hi ha tres pintures amb normatives i dibuixos sobre com mantenir el menjador ordenat i net. A la part esquerra hi ha una zona per a E. Infantil. Més enllà, al centre, hi ha moltes taules i cadires. També hi ha dues parts a la dreta: una per als professors i l’altra per a E. Primària.

El menjar és molt saborós i cada vegada és diferent: arròs amb verdures, peix amb amanida, pasta amb tomàquet, de vegades hi ha pizza. De postres, pots menjar fruita o iogurt!

Iulia Shelkovnikova

Esta web utiliza cookies. Puedes ver aquí la Política de Cookies. Si continuas navegando estás aceptándola.    Ver
Privacidad